Ja tenim Instagram!

Si vols seguir les novetats del Festival, segueix el nostre Instagram! Amb les millors imatges sobre les activitats prèvies del Festival, així com de tot el que es courà del 20 al 23 d’Octubre a Poblenou.

Link a: www.instagram.com/escenapoblenou

Instagram

  • SOM DONES I SOM AQUÍ...
i avui presentem un avançament de la programació i la campanya de comunicació d'#escenapoblenou2018 
La imatge del festival, un reflèx de la programació  d'enguany, reivindica una escena feminista en la qual les dones tinguem les mateixes oportunitats, ocupant els espais i els llocs que ens pertoquen. 
Sigui quin sigui el nostre país de neixament, cultura o ofici, per teixir xarxes entre nosaltres. 
Només amb complicitats de suport reals, podrem transformar la realitat. 
#escenapoblenou #cultura #barcelona #poblenou #barcelona
  • EPS! AQUÍ FAN SAFAREIG! Busquem #donesdelpoblenou de totes les edats amb ganes de formar part d'un procés creatiu amb Labuena Compañía per a ser presentat en el marc del Festival Escena Poblenou 2018 (del 18 al 21 d'octubre 2018). Si vols parlar amb els creadors del projecte per a tenir més informació, pots fer-ho els propers 11 i 13 de juny a les 10h al Centre Civic Can Felipa. Ells t'explicaran tots el detalls!! I si no pots venir, pots fer les teves consultes a labuenacia@gmail.com
  • ATENCIÓ ATENCIÓOOOO... Nova convocatòria de suport a la creació 2018: Embrions #5. Suport a projectes de creació en estat de gestació de creadores i creadors professionals. Es crea un marc idoni per a què companyies i artistes puguin presentar la seva idea embrionària al públic, a agents productors, programadors i programadores de festivals i centres de creació, amb la finalitat de trobar un acompanyament adequat per a cada proposta seleccionada, ja sigui amb residències, amb ajut a la producció i/o amb l’exhibició en diferents circuits. Aquest any es seleccionaran 4 projectes en estat de gestació, que es presentaran el dia 18 d'octubre en l'acte inaugural del Festival Escena Poblenou. 
Link a la bio
  • #8mjofaigvaga #vagafeminista #donesicultura #vagafeminista8m
A Escena Poblenou treballem cada dia i en cada edició per reivindicar el paper de la dona en el món cultural i de les arts escèniques. 
Avui l'equip del fesitval fem vaga! Ens aturem pel mateix motiu que treballem cada dia!✊

Segueix-nos!

Ah! I et recordem que també ens pots seguir a Facebook i a Twitter!

2016-07-11T10:26:21+00:00