Ja tenim Instagram!

Si vols seguir les novetats del Festival, segueix el nostre Instagram! Amb les millors imatges sobre les activitats prèvies del Festival, així com de tot el que es courà del 20 al 23 d’Octubre a Poblenou.

Link a: www.instagram.com/escenapoblenou

Instagram

  • ** ESCENA POBLENOU 2017** 📣 Avui us presentem un avançament de la programació i la imatge del 16è Festival de Creació Contemporània!!
Link a la bio🔝 "Durant tot l'any i cada dia cuinem escena. Posem molts ingredients a l'olla per fer un bon caldo. Necessitem alimentar-nos d'escena, de cultura. 
Desitgem que aquesta entri dins les nostres cases, les nostres cuines, que formi part de les nostres vides. A foc lent i en ebullició persistim any rere any, traiem les forces de la convicció de saber que donar valor a la cultura, a l'escena, ens fa més lliures."
  • I avui.... L' @anticteatre ! Setmana de complicitats #ensencanta #escenapoblenou2017
  • Seguim teixint complicitats amb la #centraldelcirc ❤️ pel 2017  #seguim #sumem #escenapoblenou2017
  • Les activitats relacionades amb #FestivalEscenaPoblenou continuen!

Avui es podrà veure una acció que s'ha preparat en el Taller d'art d'acció i violència de gènere, organtizat per @escenapoblenou amb els alumnes de 1r, 2n, i 3r d'ESO de l'Institut Quatre Cantons, amb les facilitadores Paloma Orts i Silvia Antolín. 
A partir de les 18.30h, a l'Auditori de Sant Martí, en el marc de l'activitat 'Acte de lliurament del Premi Còmic Jove Sant Martí'.

Segueix-nos!

Ah! I et recordem que també ens pots seguir a Facebook i a Twitter!

2016-07-11T10:26:21+00:00