Ja tenim Instagram!

Si vols seguir les novetats del Festival, segueix el nostre Instagram! Amb les millors imatges sobre les activitats prèvies del Festival, així com de tot el que es courà del 20 al 23 d’Octubre a Poblenou.

Link a: www.instagram.com/escenapoblenou

Instagram

  • ¡Atenció! Només queda una setmana per presentar sol·licituds al suport a noves creacions de la Plataforma Arts de Carrer - Fins el 2 de novembre.
Emmarcat dins les activitats que l’Associació promou per donar valor i visualitzar les arts de carrer, el Suport a la Creació en Arts de Carrer està dotat amb 5.000 euros i té la voluntat de recolzar a noves produccions i a aquelles companyies de teatre, circ, dansa, clown, titelles, arts visuals i/o treballs transdisciplinars que tenen com a escenari el carrer.
Poden presentar la seva sol·licitud creadores i creadors i companyies professionals amb domicili fiscal a Catalunya. Queden excloses aquelles companyies o artistes vinculades a esdeveniments associats a la Associació Plataforma d’Arts de Carrer i cada sol·licitant només pot presentar un projecte en aquesta convocatòria.
Més informació:
http://artsdecarrer.cat/suport-a-la-creacio/
  • Avui fa una setmana, amb aquest súper equip, tancavem la 17a edició del festival @escenapoblenou 💥 🙏🏼 mil gràcies a tot l’equip de persones que ha fet possible el festival un any més!! Sou el millor ❤️👯‍♀️ #escenapoblenou2018 #superequip #cultura #creaciocontemporania #artsesceniques #artsdecarrer #escenapoblenou #poblenou #barcelona
  • Estem molt contentes d'aquesta 17a edició d' #escenapoblenou 😊❤️ Ens encanta veure com en cada edició es consoliden els projectes que ens donen vida tot l'any. I que nous projectes com #lesdonessomaquí arrenquen amb força ✊🏽💃🏻 Tanquem aquesta edició amb molta emoció i pensant ja, en el 2019! 
MIL GRÀCIES a totes i tots per compartir aquests dies! 🙏🏼 📍Ens veiem del 16 al 20 d'octubre de 2019
  • Diumenge intens a @escenapoblenou amb els últims espectacles i moltes emocions, repartides per tot el barri. #escenapoblenou2018 #escenapoblenou

Segueix-nos!

Ah! I et recordem que també ens pots seguir a Facebook i a Twitter!

2016-07-11T10:26:21+00:00