Ja tenim Instagram!

Si vols seguir les novetats del Festival, segueix el nostre Instagram! Amb les millors imatges sobre les activitats prèvies del Festival, així com de tot el que es courà del 20 al 23 d’Octubre a Poblenou.

Link a: www.instagram.com/escenapoblenou

Instagram

  • ATENCIÓ ATENCIÓOOOO... Nova convocatòria de suport a la creació 2018: Embrions #5. Suport a projectes de creació en estat de gestació de creadores i creadors professionals. Es crea un marc idoni per a què companyies i artistes puguin presentar la seva idea embrionària al públic, a agents productors, programadors i programadores de festivals i centres de creació, amb la finalitat de trobar un acompanyament adequat per a cada proposta seleccionada, ja sigui amb residències, amb ajut a la producció i/o amb l’exhibició en diferents circuits. Aquest any es seleccionaran 4 projectes en estat de gestació, que es presentaran el dia 18 d'octubre en l'acte inaugural del Festival Escena Poblenou. 
Link a la bio
  • #8mjofaigvaga #vagafeminista #donesicultura #vagafeminista8m
A Escena Poblenou treballem cada dia i en cada edició per reivindicar el paper de la dona en el món cultural i de les arts escèniques. 
Avui l'equip del fesitval fem vaga! Ens aturem pel mateix motiu que treballem cada dia!✊
  • Amb el batec d’urGENTestimar tanquem la 16a edició d’ @escenapoblenou ! Una edició del festival molt especial, marcada pel moment social i polític que estem vivint!  Seguirem bategant per omplir els carrers i sales d’escena i cultura! #sortimalcarrer #femescena #femcultura #femescenapoblenou
  • Aquest matí hem omplert els carrers de poblenou amb *Sacseja Poblenou @fundacioires *22A- silere

Ara un vermut al solet i aquesta tarda seguim!!! Consulta tots els espectacles als nostres histories o al web! #sortimalcarrer #femcultura

Segueix-nos!

Ah! I et recordem que també ens pots seguir a Facebook i a Twitter!

2016-07-11T10:26:21+00:00