QUÈ ÉS ESCENA POBLENOU?

QUÈ ÉS ESCENA POBLENOU? 2017-07-18T16:17:24+00:00

El Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou és un festival d’arts escèniques contemporànies multidisciplinari, implicat amb el territori i amb la realitat social actual. Té la vocació de potenciar, visibilitzar i recolzar creacions que contemplin nous llenguatges escènics, noves dramatúrgies, i noves formes de relació amb els públics. Compromès amb la cultura i la societat. Genera diàleg amb els professionals, el públic, el barri i la ciutat, amb una mirada i projecció internacional.

16 anys de treball ininterrumput, actualment en la direcció artística d’Ada Vilaró i Casals, junt amb un gran equip de professionals, l’han convertit en un festival de referencia que l’han fet merèixer dos grans premis.

Medalla d’Honor de la ciutat de Barcelona

L’any 2015 la ciutat de Barcelona atorga a Escena Poblenou la Medalla d’Honor de la Ciutat per la seva contribució al desenvolupament d’una consciència ciutadana i també com a símbol i com a representants d’una ciutadania compromesa amb els valors de la solidaritat, la convivència, el desenvolupament sostenible, el diàleg i la cultura de la pau”

Premi FAD Sebastià Gasch

L’ any 2014 el Festival va rebre el reconeixement del Premis FAD Sebatià Gasch, “per la seva voluntat de mantenir viva l’escena Contemporània; per la seva vocació internacional i multidisciplinària; pel seu suport a la creació i als creadors; per generar espais de reflexió on poder acostar-se i entendre les noves propostes; perquè sap encomanar-nos la seva passió”