CONVOCATÒRIES DE SUPORT A LA CREACIÓ

CONVOCATÒRIES DE SUPORT A LA CREACIÓ 2018-03-12T18:18:26+00:00

El suport a la creació és un dels fonaments del Festival. Es dóna molta importància a la necessitat de recolzar els processos de creació i investigació, oferint recursos a l’artista per a desenvolupar-los.

Enguany, el Festival publica dues convocatòries pel suport a la creació.

Data límit de presentació: 12 d’abril de 2018
VEURE BASES
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Embrions va néixer el 2014 amb l’objectiu de recolzar els projectes artístics que estan en estat de gestació de creadors i creadores professionals, idees embrionàries que en un futur esdevindran projectes escènics o no.

Es crea un marc idoni per a què companyies i artistes puguin presentar la seva idea embrionària al públic, a agents productors, programadors i programadores de festivals i centres de creació, amb la finalitat de trobar un acompanyament adequat per a cada proposta seleccionada, ja sigui amb residències, amb ajut a la producció i/o amb l’exhibició en diferents circuits.

Data límit de presentació de projectes: 28 de febrer
BASES CONVOCATÒRIA
La convocatòria Art i Territori (Al meu barri fan performances), està destinada a donar suport a propostes que desenvolupin una pràctica artística en col·laboració amb el barri del Poblenou. És una proposta conjunta entre els programes d’arts visuals i d’arts escèniques del centre cívic Can Felipa, junt amb el festival de creació contemporània Escena Poblenou.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és generar processos artístics col·laboratius amb implicació social vinculats al Poblenou, i de l’altra, apropar la creació contemporània als veïns i veïnes a partir de proposar espais de participació i col·laboració en el seus processos creatius.