We fear

Dimitri Ialta & Virginia Fochs
We fear
Dimitri Ialta & Virginia Fochs
2018-07-11T17:36:13+00:00

Project Description

Dates: 20 i 21 d’octubre

Durada: 70 minuts

Hora: per confirmar

Idioma: Català i Castellà

Espai actuació: Hangar

Sinopsi

We fear és un projecte obert de recerca sobre la naturalesa de la por. O les pors. Primàries o sofisticades, conscients o inconscients, actuals o atàviques, humanes o no.

We fear és un espectacle que s’edifica sobre tres pilars, tres instal·lacions artístiques autònomes per les quals l’espectador es mou lliurement o guiat per les accions que s’hi plantegen. Totes comparteixen un punt de partida. Són espais que tenen a veure amb la intimitat, la vulnerabilitat, la transformació, la bellesa i el fet d’estar junts i sols a la vegada.

Eva Marichalar-Freixa és artista, docent universitària i investigadora en metodologies basades en els arts. És creadora de Virginia Fochs (2009) i cofundadora de Deriva Mussol (2012), des d’on explora el seu interès per la pràctica del caminar a la deriva, les arts en viu i l’escriptura. Diplomada en Educació, llicenciada en Traducció i Màster en Educació Inclusiva (UVicUCC), actualment està completant estudis de doctorat en arts, creació i aplicacions metodològiques.

Jordi Duran i Roldós és llicenciat en Filologia Catalana (UdG) i en Filologia Hispànica (UdG), així com Màster en Educació Inclusiva (UdL, UVic-UCC i UIB). També ha estudiat Direcció Escènica y Dramatúrgia a l’Institut del Teatre (ESAD). Des de l’any 2008 és responsable del projecte artístic Dimitri Ialta, des d’on ha compaginat la seva vessant com a creador amb la de Director Artístic de FiraTàrrega o docent al Grau d’Arts Escèniques de l’ERAM (UdG).

FITXA ARTÍSTICA

‘We Fear’ és una creació d’Eva Marichalar-Freixa i Jordi Duran i Roldós. Una aventura creativa que ha comptat amb l’acompanyament artístic de Daniela Caloca; i la mirada externa de Carla Rovira (direcció) i Jordi Queralt (espai escènic).

Amb el Suport del Teatre Municipal de l’Escorxador (Lleida).