Embrions#5: Two birds / No somos una planta

AngelayKoldo
Embrions#5: Two birds / No somos una planta
AngelayKoldo
2018-07-16T16:14:55+00:00

Project Description

Data: 18 d’octubre

Durada: 15-20 minuts

Hora: 19:30h

Idioma: Català i Castellà

Projecte: EMBRIONS

Espai d’actuació: Punt d’inici a CC Can Felipa

Sinopsi

Dues figures d’un color vermell fosc s’acosten des de l’horitzó. No s’aconsegueix reconèixer si es tracta de dues persones. Segons es van acostant apreciem un dens plomatge que recobreix els dos éssers. Dues ales robustes cauen cap als costats des dels seus troncs i es balancegen a cada pas amb el ritme d’una àmplia respiració… No sabem d’on vénen ni on volen arribar, no sentim por, només curiositat, un silenci absolut envaeix la ciutat com el pròleg d’alguna cosa que està a punt de començar…

“Angela i Koldo” comencen a treballar junts el 2012 amb la peça per a públic infantil ALLES. Han recorregut més de 10 països i representat aquest espectacle més de 150 vegades.
El 2016, preestrenen la seva nova peça “Un Cos Pocavergonya” a l’Antic Teatre (Barcelona) i després d’una residència tècnica a La Caldera presenten la versió final d’aquest espectacle el març de 2017.
Al juny de 2017, són guardonats amb el Premi ACT-*DURI al Festival Act, la qual cosa els portarà a presentar aquesta obra al teatre Duri de Seül (Coraa)

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i interpretació: Koldo Arostegui y Angela Peris

Vestuari: Mikel Serna

Amb la col.laboració de Sala Baratza (Vitoria)