Sessions remotes

Sessions remotes2017-10-20T04:51:09+00:00

Durada: 60 minuts

Idioma: Català/Castellà

Multidisciplinar

SINOPSI

Sessions Remotes és un collage fet de moviments, persones, gestos, veus, cares, cossos i presències que obre una sèrie de preguntes al voltant del fet de ballar com a manifestació cultural i col·lectiva, però també com a experiència íntima de la recerca dels propis límits i com a acte de resistència.

En aquesta ocasió, Sessions Remotes intervindrà en un dels espais del Centre Cívic Can Felipa i comptarà amb la col·laboració de gent del barri del Poblenou ampliant la col·lecció d’una sèrie d’imatges i entrevistes enregistrades a persones d’edats i professions variades que s’hauran sotmès a l’experiència de ballar en solitari durant un temps determinat. Aquestes projeccions es presentaran junt amb la presència d‘uns cossos en viu que a través del ball exposaran diverses fisicalitats i dinàmiques de moviment creant una connexió prou captivadora.

COMPANYIA

Mònica Muntaner es forma com a ballarina de dansa contemporània a Barcelona. Ha treballat com a ballarina/intèrpret amb diferents creadors i companyies.

Codirectora artística de la Poderosa, espai de creació a Barcelona fundat l´any 2000 i Cofundadora dels col·lectius: Las Santas (agrupació artística multidisciplinària) i ARTAS (Artistes Associats a la Poderosa). Creacions: Momunt, Bizarre, Menta in Iurmain amb textos de Rafael Ponce, Tres trobades, Space Invaders , Poemes d’amor i cos, Típiques (documental), Mâe (identitat, cos, Herència), Abans i després de ballar amb Bea Fernández , i BCN XXI (Laboratori televisió experimental) amb Daniel Miracle

FITXA ARTÍSTICA

Idea: Mònica Muntaner

Visuals de la instal·lació: Hugo Barbosa

Intèrprets: a determinar

Amb el suport del Centre Cívic Can Felipa

|||::
Centre Cívic Can Felipa
Pallars 277, 08005 Barcelona