Sacseja Poblenou

Sacseja Poblenou2017-10-20T04:46:48+00:00

Durada: 50 minuts

Idioma: sense text

Multidisciplinar

SINOPSI

Per segon any consecutiu, la Fundació IReS, a través del seu Projecte Click, i el Festival Escena Poblenou, organitzen un projecte dedicat als joves del districte de Sant Martí, partint del treball educatiu de l’apoderament.

Aquest any, l’activitat consistirà en la realització d’un procés de creació artística, en el qual participaran joves d’entre 15 i 18 anys, que seran guiats per la coreògrafa i creadora Sara García Guisado. Després d’aquest ‘viatge d’acció artístic, escènic i altres derivats’, es presentarà una acció escènica per al públic del Festival Escena Poblenou.

COMPANYIA

Sara García Guisado​. Ballarina, creadora i artista, treballa fa més de vint anys a diverses àrees del sector de la dansa, les arts escèniques, l’ensenyament i la gestió cultural. Impulsora, divulgadora i promotora cultural. Treballadora pel desenvolupament cultural en l’àmbit rural.

La Fundació IreS (Fundació Institut de Reinserció Social) és una fundació privada que treballa des de 1969 en l’atenció social, psicològica i educativa de persones i col·lectius marginats en situació de risc social o amb dificultats econòmiques.

FITXA ARTÍSTICA

Tallerista i direcció artísticia de l’acció: Sara García Guisado

Creació i participació: Joves del barri del Poblenou

Organitza: Projecte Click de la Fundació IReS i Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, Casal de Joves del Poblenou i l’Associació MOUENARTS.

|||::
Plaça de Can Ricart
Emilia Coranty, 16, 08018 Barcelona