Presentació llibre: ‘El carrer és nostre’

Presentació llibre: ‘El carrer és nostre’2017-09-25T07:14:54+00:00

Durada: per concretar

Idioma: Català

Presentació llibre

SINOPSI

El carrer és nostre és un relat sobre les arts escèniques de carrer a Catalunya dels periodistes Aída Pallarès i Manuel Pérez. D’una banda, per entendre què són i què signifiquen. De l’altra, per reflexionar sobre què suposen per a tots nosaltres com a possible significació primera de la democratització real de l’art.

El carrer és nostre és un viatge per la història recent de les arts de carrer i un parèntesi per pensar on són i en quin punt estan. En un món que individualitza, privatitza i defineix els límits dels carrers i de les places fins al punt que gairebé no hi ha bancs ni espai per jugar, poden ser les arts de carrer una presa de poder?

ARTISTA

Aída Pallarès (Barcelona, 1986) és periodista cultural especialitzada en arts escèniques. Llicenciada en Cinema i Audiovisuals (especialitat en guió) per l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) i màster en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra. Co-fundadora de La Tremenda, cooperativa de comunicació i premsa cultural i coordinadora de la revista Godot Barcelona. També treballa a Time Out i col·labora en diverses publicacions com Recomana.cat, La Directa i Zirkòlika.

Manuel Pérez i Muñoz (Alcoi, 1981) és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València i Màster en Reporterisme Avançat per la Universitat Ramon Llull. S’inicia al món del teatre per mitjà dels grups universitaris per a, més tard, treballar per a diverses productores d’espectacles de l’àmbit professional. S’estrena com a periodista cultural a la revista TeatreBCN i continua a publicacions com Hamlet o Teatralnet. Actualment, treballa d’editor web a les revistes Time Out Barcelona i Entreacte, a més de col·laborar habitualment amb altres mitjans escrits com El Temps, Caràcters, BCNmés o Recomana. Coordina el Premi de la Crítica d’Arts de Carrer i és autor de la tesina Una crítica al servei del poble, elaborada en el marc d’una investigació de la Facultat Blanquerna.

FITXA ARTÍSTICA

Autors del llibre: Aída Pallarès i Manuel Pérez.

Editorial: Raig Verd

Organitza: PAC – Plataforma de les Arts de Carrer

Col·labora: Llibreria No Llegiu