Espera

Espera2017-10-20T04:54:01+00:00

Durada: 40-45 minuts

Idioma: sense text

Circ

SINOPSI

Espera és un espectacle de circ participatiu on el púbic està convidat, de manera sensible i molt subtil, a viure de prop les acrobàcies que succeeixen en escena.

Quan el límit entre l’escenari i el públic desapareix, l’espectacle es converteix en una ocasió per compartir una experiència col·lectiva, on ens mirem a la cara amb desconeguts i ens escoltem amb els cossos.

L’espectacle proposa una atmosfera que ens transporta a un lloc fora de temps, fet de gests simples, on els acròbates es converteixen en artesans del moviment i apareixen paisatges perduts, plens de gests humans i trobades sinceres.

COMPANYIA

Companyia de circ ‘eia’:

L’any 2009 el Celso i la Francesca van fundar amb Fabrizio Giannini i Armando Rabanera la Companyia de Circ “eia”. Juntament amb Cristiano Della Monica i Sarah Sankey van crear el seu primer espectacle, CAPAS, que durant els últims 5 anys ha estat representat a més de 150 festivals i teatres de tota Europa.

La vivència de CAPAS ha sigut extremadament enriquidora i els ha mostrat com les diferències poden ser un punt de partida extraordinari per al creixement personal.

Ara, les diverses inquietuds artístiques els porten a realitzar diferents projectes, i el desig de continuar creixent plegats els manté sota la mateixa Companyia.

CELSO I FRANCESCA van començar el ser recorregut artístic l’any 2004 a l’Escola de Circ Carampa, a Madrid. Després, van continuar la seva formació a DOCH, Universitat de circ i dansa d’Estocolm. Al finalitzar els estudis en 2008, van fundar la Compañía Celso y Frana, amb la qual van crear l’espectacle Here begins the story, que es va convertir en la selva targeta de visita al mercat internacional.

Entre d’altres experiències artístiques destaquen: la col·laboració amb la companyia de dansa Mudances d’Àngels Margarit, al 2016; la direcció del projecte Bach under the tree, amb el cor polifònic de Cagliari, al 2015; la participació al projecte Intervall de la Central del Circ i la Mercè; i la participació al circ d’hivern de Helsinki Hurjaruuth, al 2009.

La seva experimentació artística té com a pilars la recerca acrobàtica i la trobada propera amb el públic.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original i direcció: Celso Pereira i Francesca Lissia

Intèrprets: Celso Pereira i Francesca Lissia

Produït per: Companyia de Circ “eia”

Musica: Micah Paul Hinson, Kepa Junquera, Chango Spasiuk, Sondeseu. Amb l’assessorament de Cristiano Della Monica

Col·laboracions artistiques: Juana Beltran, Jose Luis Redondo, John Paul Zaccarini, Ivar Hecksher, Ingrid Esperanza, Studium Canticum, Manu Vision Barcelona, Federico Carta.

Escenografia: Celso Pereira I Francesca Lissia, Campanacci Ditta Sulis. Amb l’assessorament de Slow Fusta and Carpinteria I Restauración Peimar

Vestuari: Olga Arizaga, Fabrizio Giannini.

Amb la col·laboració de: INAEM, Institut Ramon Llull, La Central del Circ, L’Estruch – Fabrica de Creació de les Arts en Viu

Amb el suport de: Circolo Baladi, NunArt, La Nave del Otto

|||::
Plaça de Can Felipa, 08018 Barcelona, España