Acció de Carla Rovira amb els alumnes de l’Institut Quatre Cantons

Acció de Carla Rovira amb els alumnes de l’Institut Quatre Cantons2017-10-20T04:45:36+00:00

Durada: 30 minuts

Idioma: Català

Mostra-taller

SINOPSI

Aquest ja és el cinquè any en què un artista, portat pel Festival Escena Poblenou, realitza un taller de creació artística amb els alumnes de l’Institut Quatre Cantons. Roger Bernat/Les Salonnieres, Jaime Refoyo, Alina Stockinger i Paloma Orts/Sílvia Antolín, són els artistes que han desenvolupat les seves creacions juntament amb la comunitat educativa d’aquest centre.

Ara és el torn de Carla Rovira, que durant sis setmanes impartirà un taller de creació amb els alumnes de 3r d’ESO i que en les dates del Festival presentarà una mostra dels treballs escènics que han estat realitzant.

ARTISTA

Carla Rovira

Graduada en Interpretació per l’Institut del Teatre i Diplomada en Educació Social per la Universitat de Girona.
Compagina la seva activitat teatral amb la pedagogia i l’educació social treballant sobretot amb infància desprotegida. Li interessa buscar codis que posin al públic al centre de l’experiència artística i trencar amb les convencions de l’espectadora obedient amagada rera la foscor d’una sala, per veure quines noves relacions es poden donar dins el teatre.

Les seves creacions recents són ‘Most of all you’ve got to hide it from the chicks’, ‘Aüc’ (juntament amb Les Impuxibles), i ‘Matria’, recentment estrenada a Fira Tàrrega.

FITXA ARTÍSTICA

Tallerista i direcció artística de la mostra: Carla Rovira

Organitza: Festival Escena Poblenou i Institut Quatre Cantons.

Col·labora: Ajuntament de Barcelona.

|||::
Rotonda Rambla Poblenou amb c/ Pallars
Rambla del Poblenou 102, 08005 Barcelona